ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Τροποποίηση των όρων του παρόντος.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Ασφάλεια / προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η εταιρεία ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πουλάει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή να ζητήσετε τη διαγραφή τους.

Προστασία προσωπικών στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας.

Επισκέπτες ή χρήστες του site desocks.gr που είναι ανήλικοι, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του site  μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους κι εφόσον το γεγονός γνωστοποιηθεί προς αυτό, το site  διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Σύμβαση χρήσης:

Ο επισκέπτης των σελίδων και των υπηρεσιών του desocks.gr παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του desocks.gr. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του site. Ο επισκέπτης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του site  ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη αποδοχή των όρων αυτών.

Πολιτική Επιστροφών:

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν και να λάβετε τα χρήματα σας πίσω, αφού γίνει το σχετικό αίτημα μέσω email. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει φορεθεί, πλυθεί, να μην έχει αλλάξει η οσμή του και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Από το ποσό αγοράς αφαιρείται το ποσό των 4 ευρώ. Η επιστροφή γίνεται στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Viva Wallet & Alpha Bank) και η μεταφορά για άλλη τράπεζα θα επιβαρύνει τον πελάτη.  Απ’ τη στιγμή που θα ελέγξουμε το προϊόν που επιστρέψατε, τις επόμενες μέρες, θα προβούμε στη κατάθεση, και θα λάβετε τα χρήματα σας πίσω.
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός του διαστήματος που αναφέρεται παραπάνω (14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος/προϊόντων). Επιπρόσθετα κι εξίσου σημαντικά, ο καταναλωτής διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει την αναιτιολόγητη επιστροφή των χρημάτων του, χωρίς αυτή να υπόκειται σε περιορισμούς και να εκτελείται υπό προϋποθέσεις.

Tο κατάστημα μας δέχεται αλλαγές και επιστροφές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων εκτός από στις παρακάτω: γυναικεία σλιπ, αντρικά μπόξερ – σλιπ.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, σχετικά με τις αλλαγές και τις επιστροφές, καλώντας μας ή στέλνοντας μας ένα email.

Δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας εντός 24 ωρών από την ημέρα της καταχώρησης μέσω e-mail στο info@desocks.gr ή τηλεφωνικώς στο 2414014800.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΜΠΕΡΓΕΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕΔΡΑ: ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ 4 Β ΠΑΡΟΔΟΣ
ΤΚ. 41222
ΑΦΜ: 104610890
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ: